Elk seizoen een vernieuwend aanbod

Als seizoensplantenkwekerij telen we elk seizoen een ander assortiment planten. De teelten volgen elkaar op. Ze hebben een ding gemeen; het zijn bloeiende planten vol kleur! Zo is er elke week een ander aanbod beschikbaar. Ons afleverseizoen begint medio februari met primula’s en violen, we eindigen het jaar voor de kerst, met poinsettia’s. Daartussen telen we een enorm assortiment een- en tweejarige seizoensproducten zoals petunia’s, geraniums, salvia, calibrachoa, enz. en bolchrysanten. Neem contact op met onze verkopers voor de mogelijkheden van programma leveringen op maat en/of specifieke acties. Kijk voor het actuele aanbod op Floriday.

Bekijk ons aanbod

Floriday

Vroege voorjaar

Week 6 – 12 : Primula

Opgewekt uithangbord voor de lente met bonte bloemen en stevige bladeren. Een van de eerste bloeiers van het jaar.

Verkrijgbaar in potmaat: 10-pack en 9cm

Week 7 – 13 : Violen

Groot – en kleinbloemige violen (cornuta’s) geven de eerste kleurenboost in het tuinschap. Het buitenzitseizoen is geopend!

Verkrijgbaar in potmaat: 10-pack, 9cm, 12cm, schaal 23cm, hangpot 23cm en hangpot 27cm

Voorjaar & zomer

Week 12 – 24 : Zaaiperkgoed

Lobelia, Petunia, Impatiens, Tagetes, Begonia, Salvia, Verbena, Ageratum  en nog  vele soorten. Een groot aanbod in veel verschillende kleuren. Zaaiperkgoed is bij de retailer niet weg te denken op het schap!

Verkrijgbaar in: 6-pack en 10-pack.

Week 13 – 26 : Zomerbloeiers

Bacopa, Bidens, Brachycome, Fuchsia, Geranium, Osteo, Impatiëns, Petunia, Calibrachoa, Scaveola, Verbena en nog  vele soorten leverbaar. Een kleurrijk pallet, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Verkrijgbaar in potmaat: 10.5cm, 12cm, 13cm, 17cm, schaal 23cm en terraspot 30cm

Week 13 – 28 : Hangpotten

Aan de muur, de schutting, naast een deur of onder een pergola: er is altijd wel een plekje voor een hangpot. Er is voldoende keus!

HANDIG! Onze Aqua Easy-hangpotten hebben een waterreservoir met kijkvenster.

Verkrijgbaar in potmaat; 23cm, 27cm en 33cm

Nazomer & najaar

Week 29 – 40 : Bolchrysanten

Ook wel ‘mums’ genoemd. Hiermee verleng je het zomergevoel op het schap en stel je de herfst nog even uit. Bolvormig, volumineus en kleurrijk.

Verkrijgbaar in potmaat: 19cm

Week 36 – 42 : Violen

Ze geven als geen ander kleur in de herfst en de winter. De najaarsviool bloeit tot in de koudste winterdag.. Een goed verkoopverhaal voor uw klanten: de viool zorgt voor een vrolijke herfsttuin.

Verkrijgbaar in potmaat: 10-pack, 9cm, 12cm, schaal 23, hangpot 23cm en hangpot 27cm

Winter

Week 46 – 50 : Poinsettia’s

Een winterse kamerplant met een grote lading kersttraditie. De Poinsettia is allang niet meer alleen in het rood verkrijgbaar. Ook roze, zalm en witte varianten worden hier gekweekt in verschillende maten.

Verkrijgbaar in potmaat: 6cm, 10,5cm, 12cm, 13cm en 17cm

Bekijk het actuele aanbod

Floriday

Brands

Producten worden uitgebreid getest in onze proeftuin

De markt verandert voortdurend, zowel op het gebied van teelt als de vraag van de consument. Daar spelen wij als kweker actief op in. Vernieuwingen in product, assortiment, kleurenwens en mixen testen we uitgebreid in onze proeftuin op consumentenwaarde. Vanaf de derde week juni ben je welkom voor een bezoek om de vernieuwing te bekijken en te beoordelen.