Aqua-easy voor tuinbloeiers

Aqua-Easy is een slimme hangpot, die zorgt dat de plant naar behoefte water opneemt. Hierdoor is het verzorgen van de plant een koud kunstje, zowel op het schap als bij de consument. De Aqua-Easy pot is in twee formaten verkrijgbaar; 27 en 30 cm.

Aqua Easy is verkrijgbaar met twee verschillende ‘watergeef-technieken’. Pot 1 is een sierpot met waterlint. Pot 2 is een hangpot met transparante buis. Ook zo benieuwd hoe de pot jouw tuinbloeiers water geeft?

Zo werken de slimme potten:

Schapvoordelen

Aqua-Easy biedt ook voordelen op het winkelschap.

De voordelen op een rij:

+  Een aantrekkelijk verkoopschap met frisse planten
+  Besparing op verzorging van planten in de winkel
+  Terugbrengen van uitval in de winkel

Jouw klanten profiteren bovendien van deze slimme technologie, waardoor zij langer kunnen genieten van de plant.

Aqua-Easy maakt het iedereen makkelijker!

De kwekers van Aqua-Easy

Aqua-Easy is een geregistreerd merk dat exclusief wordt uitgegeven. De aangesloten kwekers ontwikkelen continu nieuwe producten; gedreven door behoeften in de markt. Zo vinden ze steeds oplossingen die het bedrijfsresultaat van hun klanten bevorderen.

Wil je meer weten over de toepassing van Aqua-Easy bij tuinbloeiers, neem dan contact met ons op.

Promotiemateriaal

Maak Aqua-Easy zichtbaar voor jouw consument. Vraag promotiemateriaal aan via ons contactformulier.

Watering your plants the easy way

Bekijk de video en zie hoe makkelijk het verzorgen van een plant is met behulp van Aqua-Easy. Zowel op het schap als bij de consument. De Aqua-Easy pot is in twee formaten verkrijgbaar; 27 en 30 cm.

Heb je alsnog vragen…

Contactpagina

De kamerplant uit onze eigen kwekerij.

Een assortiment met verschillende kamerplanten in potmaat 12 en kleine hangpotten. Van de populaire pannenkoekenplant tot aan luchtzuiverende planten. Wat dacht je van de peperomia in multicolour of de ouderwetse saxifraga? Voor ieder wat wils!

Een fris assortiment, waar je blij van wordt.
Daarom zeggen wij ook; waan jezelf in groene sferen!

Leverbaar bij Kwekerij Wouters in een beperkte periode.

Bekijk ons aanbod

Floriday

Essentieel seizoensassortiment

Season’s Best is een productlijn met een assortiment aan essentieel perkgoed; een sterke basis mono’s voor jouw seizoensplanten verkoop. Van viool tot geranium, van stekperkgoed tot bolchrysant; ieder seizoen zijn de Season’s Bests verkrijgbaar in een opvallende, speelse uitstraling en in verschillende potmaten. Denk hierbij aan kweekpotten in verschillende maten. Betaalbaar, het beste van het seizoen!

Nieuw! QR-code

Wij lanceren extra consumententips via filmmateriaal, toegankelijk via QR-codes. Deze codes worden onder andere op alle verpakkingen geprint maar ook gedeeld via catalogi en POS materiaal. Het werkt heel eenvoudig; scan de code en laat je inspireren!

Bekijk het actuele aanbod

Floriday

Een herkenbaar label op het schap!

  • Het betrouwbare basisassortiment perkgoed in een nieuwe, vrolijke verpakking

Uitblinkers in perkgoed

Tijdens onze carrière als teeltspecialist in perkgoed kom je soms unieke pareltjes tegen. Mooie soorten en variëteiten perkgoed waardoor je verrast wordt qua bloemvorm, kleur, groei en tuinprestatie. Tuinbloeiers waar ons hart sneller van gaat kloppen en die nét een beetje extra aandacht verdienen. Deze collectie bijzondere tuinbloeiers willen we graag delen en kenbaar maken onder de naam Wouters & Wouters. Kort gezegd; planten die één voor één uitblinken in rijkelijke bloei vanaf het voorjaar tot ver in de herfst. Gegarandeerd lang genieten!

De Wouters & Wouters collectie

De Wouters&Wouters collectie wordt uitgeleverd in luxe 13cm kweekpotten en is beschikbaar van week 17 tot en met week 26. Deze productlijn is gelimiteerd beschikbaar door de aparte, luxe soorten. Wil jij ook Wouters&Wouters op het schap?
Ontdek ons aanbod op Floriday of neem contact op met de afdeling verkoop.

Bekijk ons aanbod

Floriday

Vakmannen: René en Ad Wouters

Ze hadden nooit durven dromen dat hun kwekerij zo groot zou worden. Ooit begonnen de broers Ad en René Wouters met een kleine kas met chrysanten omdat ze ‘íets met bloemen’ wilden proberen. Het bedrijfje groeide uit tot één van de grootste kwekerijen van Nederland met een assortiment van rijk bloeiende soorten: viooltjes, petunia’s, geraniums, begonia’s, bolchrysanten, kerststerren en nog veel meer. De broers maken nog elke dag een rondje door de kassen, tegenwoordig op de fiets, omdat de afstanden enorm zijn geworden. Ad: “Je bent altijd weer nieuwsgierig. Het is gewoon een machtig mooi vak; zulke prachtige, gezonde planten te zien opgroeien uit een klein zaadje of stekje.’
‘Deze Wouters&Wouters collectie zit vol met uitbundige kleuren en spannende vormen. Kortom; onze favorieten!’

Alle kleuren van de regenboog

Effen, gestippeld, gestreept, met enkele of dubbele bloemen – de keuze in petunia’s is eindeloos. Uiteraard zijn al deze petunia’s met zorg uitgezocht en getest door de broers Ad & René Wouters.
Wist jij al dat al onze producten in onze eigen proeftuin worden getest op vorm, kleur en bloei onder consumentenomstandigheden?

Eén van onze favorieten

Kijk nou! Deze kleur is toch prachtig! De calibrachoa is een rijkbloeiende, makkelijk te verzorgen plant voor terras en balkon. Ze houden van zon, maar verdragen ook lichte schaduw. Calibrachoa’s doen het geweldig in potten en bakken, ook in hangbakken en hanging baskets. Zowel in je tuin, op je terras als op je balkon. Zelfs in de volle grond van je tuin. Daar zullen ze zich tot een fantastisch bloementapijt ontwikkelen.

Uitbundige bloemenzee

Zodra de kans op nachtvorst is geweken, kun je balkon en terras definitief klaarmaken voor de zomer. Vrolijke, kleurrijke zomerbloeiers als geranium mogen daarbij niet ontbreken. Ze staan garant voor een uitbundige bloemenzee. De geraniums in de Wouters&Wouters collectie zijn sterker dan ooit! Deze zonaanbidders bloeien tot diep in het najaar. Gegarandeerd genieten!

Met trots presenteren we onze Festival Colours collectie

Elke pot is een feestelijke mix van kleuren en variëteiten voor in de tuin en op het terras. Inmiddels bieden we meer dan 100 verschillende plant- en potcombinaties; van kweekpotten en schalen tot terras- en hangpotten. Elk seizoen volop keuze!

Bekijk ons aanbod

Floriday

Festival Colours; uniek en onderscheidend!

Voordat we Festival Colours aanbieden, wordt het assortiment uitgebreid getest. We combineren genetica van verschillende veredelaars en ontwikkelen zo de ideale programma’s en mixen. De mixen worden uitgekiend, niet alleen op kleur en vorm, maar ook op houdbaarheid, gelijkwaardige groei en bloeisucces, waardoor de consument tevreden is met onze tuinbloeiers.

Creatief met kleur

Vanaf week 8 tot en met week 27 zijn de 12cm kweekpotten volop verkrijgbaar in diverse kleuren- en mixcombinaties. Het gemak waarmee de consument direct terras en tuin kan opvrolijken met kleur is al jaren een succesformule. Ontdek ons enorm diverse aanbod op Floriday.

Kant en klare tuindecoraties

Onze passie voor een goed product gaat verder dan alleen de plant. Wij gaan voor consumentengemak en verleiden de consument continu om planten op zijn terras te zetten. Dit doen we door gekleurde schalen en sierpotten in eigentijdse kleuren toe te voegen aan onze planten. De trendy kleuren en de potten met waterreservoir (Aqua-Easy) zorgen voor instant happiness!

Watering your plants the easy way

Aqua-Easy is een slimme hangpot, die zorgt dat de plant naar behoefte water opneemt. Hierdoor is het verzorgen van de plant een koud kunstje, zowel op het schap als bij de consument. De Aqua-Easy pot is in twee formaten verkrijgbaar; 27 en 33cm.

Marketing support; een feestje voor jouw klanten

De vrolijke product uitstraling met herkenbare potbedrukking en etiketten maakt Festival Colours een eyecatcher op het schap. Wil jij ook meer aandacht vestigen op Festival Colours bij jouw klant? Neem contact met ons op voor bijbehorende Point of Sale materialen zoals tafelbanners, foto’s, posters; alles voor een aantrekkelijke presentatie op de winkelvloer.
Of ga zelf aan de slag met posters, fotografie en teksten die we voor jou beschikbaar stellen.
Met een consumentenwebsite, actieve aanwezigheid op social media en consumentenevents zorgen we dat Festival Colours niet alleen in de winkel, maar ook buiten de winkel top of mind is.

Festival Colours website Download POS

QR-code: nieuw!

Wij lanceren extra consumententips via filmmateriaal, toegankelijk via QR-codes. Deze codes worden onder andere op alle verpakkingen geprint maar ook gedeeld via catalogi en POS materiaal. Het werkt heel eenvoudig; scan de code en laat je inspireren!

Volg Festival Colours ook op social media

Kom jij ons team versterken?

Teeltmedewerker

Wij zijn op zoek naar jou! Je komt te werken in een groeiend familiebedrijf waarin je zelfstandig de verantwoordelijkheid krijgt over een eigen afdeling/teelt. Daarnaast kom je in een gemotiveerd teeltteam waarbij er ruimte geboden wordt voor eigen inbreng en overleg.

Bekijk deze vacature

Allround Medewerker

Samen met jouw team zorg je ervoor dat onze eenjarige zomerbloeiers uiteindelijk bij de consument terecht komen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: oppotten, stek steken, heftruck rijden, kleine technische storingen oplossen, orders rapen en algehele ondersteuning in de kas. Er is veel te doen, geen dag is hetzelfde.

Bekijk deze vacature

Teamleider

Als Teamleider ben je o.a. verantwoordelijk voor het klaarmaken van orders. Dit doe je samen met een team van mensen die jij coacht en aanstuurt. Het is voor jou een uitdaging om de orders op de gevraagde tijd en op de gewenste manier af te leveren. Hierbij bereid je de werkzaamheden voor, voer je controles uit en let je op de kwaliteit van het product.

Bekijk deze vacature