Met trots presenteren we onze Festival Colours collectie

Elke pot is een feestelijke mix van kleuren en variëteiten voor in de tuin en op het terras. Inmiddels bieden we meer dan 100 verschillende plant- en potcombinaties; van kweekpotten en schalen tot terras- en hangpotten. Elk seizoen volop keuze!

Bekijk ons aanbod

Floriday

Festival Colours; uniek en onderscheidend!

Voordat we Festival Colours aanbieden, wordt het assortiment uitgebreid getest. We combineren genetica van verschillende veredelaars en ontwikkelen zo de ideale programma’s en mixen. De mixen worden uitgekiend, niet alleen op kleur en vorm, maar ook op houdbaarheid, gelijkwaardige groei en bloeisucces, waardoor de consument tevreden is met onze tuinbloeiers.

Creatief met kleur

Vanaf week 8 tot en met week 27 zijn de 12cm kweekpotten volop verkrijgbaar in diverse kleuren- en mixcombinaties. Het gemak waarmee de consument direct terras en tuin kan opvrolijken met kleur is al jaren een succesformule. Ontdek ons enorm diverse aanbod op Floriday.

Kant en klare tuindecoraties

Onze passie voor een goed product gaat verder dan alleen de plant. Wij gaan voor consumentengemak en verleiden de consument continu om planten op zijn terras te zetten. Dit doen we door gekleurde schalen en sierpotten in eigentijdse kleuren toe te voegen aan onze planten. De trendy kleuren en de potten met waterreservoir (Aqua-Easy) zorgen voor instant happiness!

Watering your plants the easy way

Aqua-Easy is een slimme hangpot, die zorgt dat de plant naar behoefte water opneemt. Hierdoor is het verzorgen van de plant een koud kunstje, zowel op het schap als bij de consument. De Aqua-Easy pot is in twee formaten verkrijgbaar; 27 en 33cm.

Marketing support; een feestje voor jouw klanten

De vrolijke product uitstraling met herkenbare potbedrukking en etiketten maakt Festival Colours een eyecatcher op het schap. Wil jij ook meer aandacht vestigen op Festival Colours bij jouw klant? Neem contact met ons op voor bijbehorende Point of Sale materialen zoals tafelbanners, foto’s, posters; alles voor een aantrekkelijke presentatie op de winkelvloer.
Of ga zelf aan de slag met posters, fotografie en teksten die we voor jou beschikbaar stellen.
Met een consumentenwebsite, actieve aanwezigheid op social media en consumentenevents zorgen we dat Festival Colours niet alleen in de winkel, maar ook buiten de winkel top of mind is.

Festival Colours website Download POS

QR-code: nieuw!

Wij lanceren extra consumententips via filmmateriaal, toegankelijk via QR-codes. Deze codes worden onder andere op alle verpakkingen geprint maar ook gedeeld via catalogi en POS materiaal. Het werkt heel eenvoudig; scan de code en laat je inspireren!

Volg Festival Colours ook op social media