Uitblinkers in perkgoed

Tijdens onze carrière als teeltspecialist in perkgoed kom je soms unieke pareltjes tegen. Mooie soorten en variëteiten perkgoed waardoor je verrast wordt qua bloemvorm, kleur, groei en tuinprestatie. Tuinbloeiers waar ons hart sneller van gaat kloppen en die nét een beetje extra aandacht verdienen. Deze collectie bijzondere tuinbloeiers willen we graag delen en kenbaar maken onder de naam Wouters & Wouters. Kort gezegd; planten die één voor één uitblinken in rijkelijke bloei vanaf het voorjaar tot ver in de herfst. Gegarandeerd lang genieten!

De Wouters & Wouters collectie

De Wouters&Wouters collectie wordt uitgeleverd in luxe 13cm kweekpotten en is beschikbaar van week 17 tot en met week 26. Deze productlijn is gelimiteerd beschikbaar door de aparte, luxe soorten. Wil jij ook Wouters&Wouters op het schap?
Ontdek ons aanbod op Floriday of neem contact op met de afdeling verkoop.

Bekijk ons aanbod

Floriday

Vakmannen: René en Ad Wouters

Ze hadden nooit durven dromen dat hun kwekerij zo groot zou worden. Ooit begonnen de broers Ad en René Wouters met een kleine kas met chrysanten omdat ze ‘íets met bloemen’ wilden proberen. Het bedrijfje groeide uit tot één van de grootste kwekerijen van Nederland met een assortiment van rijk bloeiende soorten: viooltjes, petunia’s, geraniums, begonia’s, bolchrysanten, kerststerren en nog veel meer. De broers maken nog elke dag een rondje door de kassen, tegenwoordig op de fiets, omdat de afstanden enorm zijn geworden. Ad: “Je bent altijd weer nieuwsgierig. Het is gewoon een machtig mooi vak; zulke prachtige, gezonde planten te zien opgroeien uit een klein zaadje of stekje.’
‘Deze Wouters&Wouters collectie zit vol met uitbundige kleuren en spannende vormen. Kortom; onze favorieten!’

Alle kleuren van de regenboog

Effen, gestippeld, gestreept, met enkele of dubbele bloemen – de keuze in petunia’s is eindeloos. Uiteraard zijn al deze petunia’s met zorg uitgezocht en getest door de broers Ad & René Wouters.
Wist jij al dat al onze producten in onze eigen proeftuin worden getest op vorm, kleur en bloei onder consumentenomstandigheden?

Eén van onze favorieten

Kijk nou! Deze kleur is toch prachtig! De calibrachoa is een rijkbloeiende, makkelijk te verzorgen plant voor terras en balkon. Ze houden van zon, maar verdragen ook lichte schaduw. Calibrachoa’s doen het geweldig in potten en bakken, ook in hangbakken en hanging baskets. Zowel in je tuin, op je terras als op je balkon. Zelfs in de volle grond van je tuin. Daar zullen ze zich tot een fantastisch bloementapijt ontwikkelen.

Uitbundige bloemenzee

Zodra de kans op nachtvorst is geweken, kun je balkon en terras definitief klaarmaken voor de zomer. Vrolijke, kleurrijke zomerbloeiers als geranium mogen daarbij niet ontbreken. Ze staan garant voor een uitbundige bloemenzee. De geraniums in de Wouters&Wouters collectie zijn sterker dan ooit! Deze zonaanbidders bloeien tot diep in het najaar. Gegarandeerd genieten!