We zijn klaar voor het voorjaarsseizoen met kleurrijke collecties

De lente is in het land en wij spelen daarop in met een gevarieerd aanbod aan stekperkgoed. De bekende merken Season’s Best, Wouters & Wouters en Festival Colours zijn weer leverbaar, boordevol kleur en kwaliteit voor de consument.

Season’s Best: essentieel seizoensassortiment

Met Season’s Best biedt Kwekerij Wouters een breed scala aan basis perkgoed. Van viool tot geranium, van stekperkgoed tot bolchrysant: telkens met een opvallende uitstraling en in diverse potmaten. De collectie is betaalbaar en bevat het beste van wat het seizoen te bieden heeft.

Wouters & Wouters: unieke pareltjes voor de tuin

Tijdens onze jarenlange ervaring als teeltspecialist in perkgoed hebben we een neus ontwikkeld voor unieke pareltjes. Onder de naam Wouters & Wouters presenteren we een collectie bijzondere tuinbloeiers die uitblinken in bloemvorm, kleur, groei en tuinprestatie. Planten die zorgen voor een rijkelijke bloei van voorjaar tot herfst.

Festival Colours: een feestelijke mix voor elke pot

Met Festival Colours brengt Kwekerij Wouters een feestelijke sfeer in de tuin en op het terras. De collectie omvat meer dan 100 verschillende plant- en potcombinaties, van kweekpotten en schalen tot terras- en hangpotten. Met Festival Colours is er voor elk wat wils, en dat elk seizoen opnieuw.

Benieuwd naar de collecties van Kwekerij Wouters? Neem contact met ons op.